Kerrostalo · 539 000 €

Föglönkuja 7 00590 Helsinki

117,0 m2, 5 huonetta

Täydellisen varustetason koti merellisessä Kruunuvuorenrannassa.

Tervetuloa tutustumaan tähän ylimmän kerroksen läpitalon kulmahuoneistoon. Kodin ehdoton helmi on sen kattoterassi; maalauksellinen metsäisellä näkymällä varustettu ajanviettopaikka niin kesällä kuin talvellakin. Ilmansuunta on etelään, joten uusi asukas pääsee nauttimaan päiväauringosta.

Asuinrakennus sijaitsee omassa rauhassaan kalliolla huipulla metsän yläpuolella. Kodin varustetaso ei kalpene sen sijainnille. YIT rakennuttama vuoden 2016 asuinrakennus on tehty jokaista yksityiskohtaa ja ratkaisua miettien. Moderni keittiö on laadukasta Novart-mallistoa. Tilan jakaa käytännöllinen saareke. Isot ikkunat tuovat avaraan olohuoneeseen runsaasti luonnonvaloa. Olohuoneesta on käynti kodin lasitetulle parvekkeelle. Kodissa on lisäksi 4 makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja sauna. Isompi kylpyhuone on kodinhoitohuonemainen tila. Huoneisto on kahdessa kerroksessa. Makuuhuoneet ja kylpyhuoneet on jaettu järkevästi kerrosten kesken.

Asuinrakennuksessa on hulppeat yhtiön tilat. Merkittävin näistä on A-rakennuksen kattosauna ja sen yhteydessä oleva kerhohuone. Autopaikat (51 kpl) sijaitsevat läheisessä pysäköintihallissa. Autohalli tietää arjen luksusta auton omistajalle varsinkin talvisesongilla. Uudehko rakennus ja rakennuttajan 10 vuotisvastuu takaavat, että kotiin pääsee asumaan ilman merkittäviä remonttihuolia.

Kruunuvuorenranta on haluttu asuinalue meren läheisyydessä. Lähin luontopolku alkaa aivan rakennuksen vierestä. Kodista on sujuva liikenneyhteys omalla autolla tai julkisella liikenteellä. Uusi ostoskeskus on valmistumassa Laajasaloon. Kruunusiltojen valmistuessa ja alueen jatkuvasti kehittyessä palvelutarjonta, yhteydet ja vetovoima kasvavat entisestään.

Tervetuloa tutustumaan uuteen kotiisi.

Kohteeseen järjestetään ainoastaan yksityisesittelyjä. Yksityisesittelyjen sopiminen ja tarkemmat tiedot myytävästä kodista:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi
www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.