Kerrostalo · 229 000 €

Fleminginkatu 5 00530 Helsinki

26,0 m2, 1 huonetta

Yksi Karhupuiston kortteliston kauneimmista taloista lienee Agricolankatu 9 / Fleminginkatu 5 kulmauksen ylväs rakennus! 1911 valmistunut art nouveausta ammentava talo on puhutteleva kokonaisuus. Tämä 107 huoneistoa käsittävä taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla ja omistaa lisäksi kivijalan liiketilat, joista yhtiölle kertyy vuositasolla liki n. 140 000 euroa vuokratuloja(!) Vakavaraisella yhtiöllä hoitovastike onkin erittäin maltillinen 3,60 €/m2 (johon on jo huomioitu tälle vuodelle kohonneet kaukolämpökulut!).

Itse yhtiö on laajasti peruskorjattu viime vuosina, muk. luk. perinteinen linjasaneeraus (kylpyhuoneet, vesijohdot, sähkönousut), vesikatto uusittu, pihakansi näyttävine pergoloineen ja istutuksineen uusittu sekä julkisivut kunnostettu.

Asunto on remontoitu laajasti vain muutamia vuosia sitten ja asukkaana tällä hetkellä on vuokralainen. Irtisanomisaika on mahdollista neuvotella lyhyemmäksi, mikäli haluat tämän helmen omaan käyttöösi. Nykyinen vuokralainen kyllä myös mielellään jatkaa asunnossa, joten asuntosijoittajalle tämä on win-win kauppa!

Lähistöllä mainiot kulkuyhteydet, mm. raitiovaunuyhteys 150 m päässä ja metroaseman sisäänkäynnille n. 450 m matkaa. Hämeentien bussipysäkit sijaitsevat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Tokoinrannan puistoon ja meren äärelle n. 5 minuutin kävelymatka ja lähistöllä upeita puistoja, kuten talon takana sijaitseva pieni Agricolanpuistikko, joka keväällä on upea kaikessa kukkaloistossaan!

Olisiko tämä juuri teille sopiva? Tervetuloa esittelyyn sopimalla oma esittelyaikasi! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@redlkv.fi Onko oma asuntosi myymättä? Kysy maksuton välitystarjous juuri teidän kodillenne räätälöitynä!

Inqueries and service also in english: mob. +358 50 468 2808, or tommi.nasiaho@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.