Kerrostalo · 229 800 €

Bermudankatu 5 00220 Helsinki

25,0 m2, 1 huonetta

Koti kanavan rannalla.

Katso myytävän kohteen kuvat ja tiedot tarkemmin: https://www.hartela.fi/fi/asunnot/helsinki/asunto-oy-jatkasaaren-potkuri-helsinki?etusivu

Asunto Oy Jätkäsaaren Potkuri Helsinki on tyylikäs ja nykyaikainen kuusikerroksinen kerrostalo, joka sijaitsee Saukonkanavan vieressä. Tämä talo merellisessä ja yhteisöllisessä ympäristössä luo hulppeat ja viihtyisät puitteet modernille kaupunkielämälle. Talosta on merenrantaan ja venelaitureille lyhyt kävelymatka. Lähellä ovat Jätkäsaaren lukuisat palvelut.

Tästä asunnosta A 16 on näkymät avaralle sisäpihalle. Oleskelutilaa on mukavasti, sillä avokeittiö on yhdistetty osaksi olohuonetta. Asunnossa on ranskalainen parveke ja moderni kylpyhuone. Huonekorkeus noin 3 metriä.

Asukkaiden käytössä on runsaasti yhteisiä tiloja huviin ja hyötyyn. Talosta löytyy pesutupa sekä kuivaushuone ja talosauna, josta pääsee vilvoittelemaan yhteispihan terassille. Ensimmäiseen kerrokseen on suunniteltu asukkaiden käyttöön monitoimitila, jonka tarkemman käyttötarkoituksen tulevat asukkaat saavat rakennusvaiheessa päättää. Taloyhtiössä on myös neljä liiketilaa, joista osaan rakennetaan ravintolavalmiudet. Lisäksi läheisessä pysäköintilaitoksessa on 42 kpl autopaikkoja.

Yhtiö rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Voit halutessasi maksaa tontin huoneistokohtaisen lunastusosuuden, ja vapautua tontinvuokravastikkeesta. Tämän huoneiston osalta tontin vuokravastikearvio on 135 €/kk ja lunastusosuuden hinta (arvio) on 33 783 €.

Kohde on erinomainen sijoituskohde. Arvioitu valmistumisaika on kesä 2021.

Myynti ja tarkemmat tiedot:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi
www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.