Omakotitalo · 395 000 €

Autionkuja 2 A 04300 Tuusula

160,0 m2, 4 huonetta

Avara ja valoisa omakotitalo rauhalliselta sijainnilta vapautumassa! Tätä kotia on remontoitu vuosien varrella hyvällä maulla, mm. kylpyhuone ja upea kodinhoitohuone vuonna 2013. Kodinhoitohuoneesta löytyy kurapiste ja käynti ulos. Oleskelutilassa on harjakorkeuteen asti ulottuva katto ja sen myötä valoa tulvii asuntoon. Avokeittiön yhteydessä on ruokailutila, johon mahtuu isompikin ruokapöytä ja tila soveltuu erinomaisesti juhlien järjestämiseen. Makuuhuoneet ovat tilavia ja säilytystilaa on reilusti. Takkahuoneesta on käynti takapihan osittain katetulle terassille.

Talo sijaitsee päättyvän tien varrella ja tontti on erittäin viihtyisä. Pihassa on kesäkeittiö, pihavaja sekä autokatos, jonka yhteydessä on lämmin varasto. Nurmijärventien puolelle on vastikään rakennettu meluaita. Kulkuyhteydet ovat hyvät moneen suuntaan, lentokentälle ajaa vartissa. Tuusulan ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla, mm. golfkenttä ja Tuusulanjärvi ovat lähistöllä. Kouluja ja päiväkoteja on alueella useita.

Taloon on juuri tehty kuntotarkastus, raportin saa välittäjältä. Nykyinen omistaja ottaa taloon myös piilovirhevakuutuksen.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi tai Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.