Kerrostalo · 199 000 €

Arhotie 19 00900 Helsinki

60,0 m2, 2 huonetta

Nyt on vapautumassa kaunis kaksio sähkö- ja putkiremontoidusta sekä julkisivukunnostetusta hissitalosta!

Keittiö on remontoitu 2017 ja samassa yhteydessä tilajärjestelyitä tehostettiin ja säilytystilaa sekä laskutilaa on nyt keittiössä entistä paremmin! Astianpesukone on myös loogisesti sijoiteltu, siten että huuhtelupiste on heti vieressä. Lieden vierestä löytyy hyvin myös laskutilaa!

Makuuhuone on ihanan tilava! Samassa yhteydessä on lisäksi koko makuuhuoneen mittainen vaatehuone, todellinen WALK-IN-CLOSET, joka on toteutettu liukuoviseinästön taakse. Aamuaurinko kutkuttelee hereille ja ikkunasta voit kuulla linnunlaulua.

Olohuoneessa on puolestaan mainiosti tilaa viihdyttää vieraita tai nauttia vähän pidemmästäkin elokuvasta sydänkäpysen viereen käpertyneenä. Olohuoneesta on käynti lasitetulle, länteen suunnatulle parvekkeelle, jonne voi vaikka lisätä lämmittimen, jolloin syysilloista nauttiminen onnistuu entistä mukavammin!

Kylpyhuone on kauttaaltaan uusittu 2017 putkiremontin yhteydessä. Remontin yhteydessä kalustesuunnittelu mahdollisti entistä paremman tilankäytön ja mm. hyvin tilaa pesukoneelle tai vaikkapa pesutornille! Kylpyhuoneesta löytyy myös sähkökäyttöinen lattialämmitys mikä jaksaa talvipakkasten lähestyessä ihastuttaa viikon jokaisena päivänä!

Isolla vehreällä tontilla sijaitseva taloyhtiö on oivan keskeisellä paikalla: Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, myös metrolle vain alle 15 min kävelymatka ja myös Itiksen kauppakeskuksen kaiken kattavat palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä!

Tämä ihana koti vapautuu joustavasti ja voi olla juuri teidän! Siispä tervetuloa tutustumaan yleisesittelyyn tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.