Kerrostalo · 179 000 €

Antaksentie 9 01510 Vantaa

32,0 m2, 1 huonetta

Valoisa, uudehko yksiö hyvien kulkuyhteyksien varrelta etsii uutta omistajaa! Tämä kompakti koti on heti-vapaa ja muuttovalmis.

Asunnon pohja on hyvä. Alkovin puolelle mahtuu sänky ja tilan saa suljettua tyylikkäillä lasiovilla. Alkovin kruunaa runsas säilytystila. Hyvin varustellun keittiön viereen mahtuu ruokailuryhmä. Olohuoneesta on käynti isolle, etelään suuntautuvalle, lasitetulle parvekkeelle, josta on puistonäkymät taloyhtiön sisäpihalle. Lisää mukavuutta parvekkeelle tuo infrapunalämmitin. Asunto on valoisa; lattia on vaaleaa tammiparkettia, pinnat ovat vaaleat sekä iso ikkuna tuo runsaasti valoa. Rauhallisilla sävyillä olevaan kylpyhuoneeseen mahtuu myös pesutorni. Säilytystilaa löytyy alkovin lisäksi myös eteisestä. Asuntoon kuuluu taloyhtiön hankkima laajakaistayhteys perusnopeudella.

Liikuitpa sitten julkisilla tai autolla, niin kulkuyhteydet ovat loistavat. Talon edestä vie bussi suoraan mm. Helsingin keskustaan ja Tikkurilaan, Aviapoliksen juna-asema ja Jumbon palvelut ovat lähellä. Tien toiselta puolelta löytyy ruokakauppa (Lidl). Ulkoilumaastot ovat hyvät – vierestä pääsee lenkkipoluille ja metsään.

Samassa yhteydessä on mahdollista ostaa autokatospaikka erillisellä osakekirjalla hintaan 4 000,00 euroa

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Tiedustelut ja yhteydenotot: Tomi Ruippo, LKV, p, 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi tai Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.