Kerrostalo · 295 000 €

Ansaritie 1 00350 Helsinki

60,0 m2, 3 huonetta

Tunnelmallinen ja upea asunto putkiremontoidusta yhtiöstä Etelä-Haagasta.

Kodin olohuoneen harmaa kuvioseinä tekee asuntoon ainutlaatuisen tunnelman ja isot ikkunat tuovat huoneistoon reilusti luonnovaloa. Kumpikin makuuhuone on tilava. Kodin kylpyhuone on remontoitu rakennuksen putkiremontin yhteydessä vuonna 2016. Keittiössä on hyvin kaappi- ja työtilaa. Keittössä on perustarpeiston lisäksi astianpesukone, pesukone ja kuivausrumpu. Huoneisto sijaitsee 1. asuinkerroksessa, mutta konkreettisesti 2. kerroksessa, sillä alimmassa kerroksessa on yhtiön tiloja, kuten sauna. Asunnon parvekkeelta on mielyttävät näkymät länteen, joten kesällä parvekkeelle pääsee nauttimaan iltapäiväauringosta.

Rakennukseen on tehty merkittäviä remontteja, kuten linjasaneeraus (putkiremontissa käyttövesi- ja sähkönousut uusittiin, viemärit sukitettiin ja yhtiön sauna-osasto ja pesula sekä kuivaushuoneet uusittiin). Kohde on omalla tontilla. Ikkunoiden mahdollinen kunnostaminen ja/tai uusiminen on tulossa yhtiön korjaustarveselvityksen mukaan alustavasti v. 2022-2025.

Rakennus on rauhallisella sijainnilla ja Etelä-Haagan, Huopalahden sekä Munkkivuoren kattavat palvelut kuten kaupat ja ravintolat löytyvät aivan kodin tuntumasta. Lähellä on useita kouluja ja päiväkoteja. Liikenneyhteydet ovat sujuvat ja Helsingin keskustaan pääsee useilla suorilla bussilinjoilla. Lähialue on vehreää ja ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset.

Tervetuloa tutustumaan tähän tunnelmalliseen kotiin!

Asuntoon järjestetään ainoastaan yksityisesittelyjä kyselyiden mukaan. Varaa yksityisesittely tai kysy tarkempia tietoja kohteesta:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi
www.redlkv.fi
www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.