Rivitalo · 319 000 €

Alakartanonkuja 2 02360 Espoo

111,0 m2, 5 huonetta

Viihtyisä ja käytännöllinen perhekoti, jonka takapiha on metsän suuntaan länteen. Asunnon pohjaratkaisu on toimiva. Keittiössä on runsaasti kaappi- ja työtilaa ja samaan huoneeseen istuu isompikin ruokailuryhmä. Tilavasta olohuoneesta on halutessa mahdollisuus jakaa neljäs makuuhuone. Olohuoneesta käynti viihtyisälle takapihalle, josta suora yhteys Alakartanonpuiston kävelyreitille. Alakerrassa on lisäksi erillinen wc.

Toisessa kerroksessa on kolme makuuhuonetta, joista yhdestä pääsee kodin parvekkeelle metsänäkymää ihailemaan. Yläkerran tilavassa kylpyhuoneessa on perheen arkea helpoittavat kaksi suihkua. Kodin kookas sauna toimii isommallekin perheelle.

Asuinrakennuksiin on tehty remontteja, kuten kattojen pinnoitus v. 2016, rakennuksen puuosien huoltomaalaus v. 2012 ja ikkunoiden uusiminen v. 2006.

Soukka on vehreä ja merellinen asuinalue Espoossa. Kodin sijainti on erinomainen, sillä se sijaitsee rauhallisella poikkitiellä omassa rauhassaan. Paljon ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Helsingin keskustaan pääsee suoralla bussiyhteydellä tai bussi + metroyhteydellä Ison Omenan kautta. Lyhyen matkan päässä myös kauppakeskukset Pikkulaiva, Iso Omena sekä tulevaisuudessa Soukan ostarin tilalle nouseva uusi liikekeskus. Tuleva Soukan metroasema valmistuu vain noin 850 metrin päähän.

Varaa yksityisesittely kohteeseen tai kysy tarkempia tietoja:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi
www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.