Omakotitalotontti · 355 000 €

Äestäjäntie 41 00390 Helsinki

,

Nyt myynnissä päättyvän tien varresta, puistoon rajoittuva rauhallinen rakennuspaikka! Rakennusoikeutta peräti 458 k-m2! Tontti sijaitsee Helsingin rajalla, Lintuvaaran kupeessa ja Konalan pientaloalueelta on n. 1km matkaa kauppakeskus Ristikkoon ja sen kattaviin palveluihin. Alakoulut ja päiväkodit kävelymatkan päässä.

Tontilla sijaitsee pääasiassa tiilirakenteinen omakotitalo, mikä myydään purkukuntoisena. Rakennukseen ei kohdistu suojelumääräyksiä/rajotteita. Rakennusoikeuden käyttäminen edellyttää nykyisen rakennuksen purkamista. Purkukustannuksista vastaa ostaja(t) täysimääräisesti.

Hallinnanjakosopimuksella mahdollista toteuttaa esim. 2 x omakotitalo/erillistalo sekä 1 x paritalo sekä 25m2/per asunto autosuojat/varastot lisäksi. Kiinteistölle mahtuu rakentamaan esim. 114 k-m2 omakotitalot sekä 230 k-m2 paritalo. Kysy välittäjältä lisää esimerkkitalomalleista! Mahdollisuus myös ostaa määräosa koko kiinteistöstä – kysy tästäkin rohkeasti lisää!

Kiinteistölle on porattu maalämpökaivo. Kaivo on mahdollista hyödyntää uudisrakentamisessa!

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Tommi Näsiaho, LKV, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.