Asunnon Myynti

Miksi Red LKV?

1) Huippuvälittäjät

Myyjillämme on kokemusta, taitoa ja asenne kohdillaan. Asiakaspalautteemme keskiarvo on 4,7/5 ja 98% prosenttia asiakkaistamme suosittelisi meitä myös eteenpäin.

2) Digitaalisuus

Digitaalisella osaamisellamme asuntosi saa verkossa maksimaalisen huomion. Lisäksi sähköiset lomakkeet ja läpinäkyvyys kaikessa toiminnassa ovat itsestäänselvyyksiä meillä – harvinaisuuksia alalla.

3) Homma toimii

Tavoitat välittäjän vaikka sunnuntai-iltana, asuntosi valokuvat ovat ammattimaisia ja esittelytekstit ovat houkuttelevia. Yksinkertaisesti homma toimii.

Jos emme saa asuntoasi myytyä, emme laskuta palkkiotamme.

Hinnasto

Välityspalkkiomme on osakehuoneistoissa 3,72 % (sis. alv 24 %) asunnon velattomasta kauppahinnasta + asiakirjakulut 150 euroa tai (ja ylimenevältä osalta) kulujen mukaan. Palkkio on kiinteistöissä 4,34 % (sis. alv 24 %) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Ei piilokuluja. Minimipalkkio on 3000 euroa. Mikäli emme saa kohdetta myytyä niin mitään kuluja ei myöskään peritä. Asunnon arvio myyntiä varten on aina maksuton. Toimitilojen arviointi sopimuksen mukaan.

Vakuusarvio pankkia, perunkirjaa, ositusta tms. varten 300 euroa.

Kirjallinen arviokirjan teko ja asunto-osakkeen kauppakirjat 682 euroa ja kiinteistöjen arviokirja ja kauppakirjat 992 euroa. Lisäksi veloitetaan mahdolliset asiakirja- ja selvittelykulut. Muut asiakirjat sopimuksen mukaan.

Kutsu meidät kylään ja tilaa asuntosi arviokäynti. Arviokäynti on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

Voit myös soittaa meille: 044 244 9174

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Vastaamme nopeasti.